Filter

Prijs
1 2
Filter

Scooterstickers

€ 1,70
Scooter Kentekensticker Eigen Tekst Kentekensticker met je eigen tekstAfmeting 15 cm lang en ca. 2 cm hoogDe Nummerbord sticker is van hoge kwaliteit en geprint op een zwarte ondergrond met witte letters.

Scooter stickers bestellen bij Stickermaster

Wij hebben scooter en brommerstickers in veel verschillende kleuren, afmetingen en materialen. Maak van je oude en saaie scooter of brommer weer een strak uitziend racemonster. Wij hebben een groot assortiment aan brommerstickers om je brommer of scooter er weer strak uit te laten zien. Waarom zou je op een lelijke, oude of saaie scooter rond rijden als je ook onze scootersticker kan bestellen tegen een zeer scherpe prijs. Mocht er geen ontwerp bij zitten wat je aanspreekt of je wilt graag je eigen ontwerp op je scooter neem dan even contact met ons op en dan maken wij samen met jou je brommer of scooter helemaal naar wens.

Vespa scooters zijn tegenwoordig weer helemaal je van het. Daarom hebben wij speciale Vespa stickers ontwikkeld zodat je jou Vespa er tussen alle anderen mooi uit kan laten springen.

Ook hebben wij een ruim assortiment aan merken waaronder Vespa, Piaggio, Tomos, Peugeot, Peugeot Racing, Derbi, Aprillia, Aprilia Racing, Aprilia Sport, Alpinestars, Gilera, Agip, Fox, Biohazard, Bridgestone, Yokohama, AGM, Adly, Atala, Benelli, Cagiva, Honda Tuning, Huatian, Hyosung, Italjet Moto, Kymco, Malaguti, Rieju en Sym. Breng deze merkstickers aan om te laten zien wat je rijdt of om beschadigde logo's te vervangen en je brommer er weer netjes en verzorgd uit te laten zien.

Als jou merk er niet tussen zit neem dan even contact met ons op. Vaak is het mogelijk om jou merk toch tot sticker te verwerken.

Het aanbrengen van de scooter of brommer sticker is zeer eenvoudig. Zorg dat de scooter of brommer goed schoon is en dat er geen stof bij kan komen. Plak bij voorkeur de sticker in een schone ruimte. Daarna is het simpelweg plakken en de luchtbellen onder de sticker vandaan drukken. doe dit eventueel met een rakel. Rakels zijn bij ons mee te bestellen met elke order voor een lage prijs. Voor eventuele vragen over het aanbrengen neem contact met ons op. Ook is het mogelijk om te sticker door ons tegen een kleine vergoeding te laten aanbrengen, dit is mogelijk bij ons in de werkplaats of op een locatie naar keuze. Informeer van te voren naar de mogelijkheden.

Duurzame brommer en scooterstickers van hoge kwaliteit

Alle scooter en brommer stickers worden in full colour geprint op een duurzame folie en zijn van hoge kwaliteit. Elke scooter en brommersticker is UV en waterbestendig en heeft een lange levensduur. Je brommer of scooter zal dus lang mooi en fraai uitzien en de sticker behouden lang hun kleur en stevigheid.

Snelle levering en uitstekende service

Al onze brommer en scooter stickers worden snel geleverd na het plaatsen van een bestelling en voor vragen staan wij altijd klaar.

U kunt ons bereiken op: 

Tel 0341 729680

Lees meer

Instellingen

Klik voor meer producten.
Er werden geen producten gevonden.

Menu